Påsklov

Påsklovet har inneburit senare arbetsdagar vilket gjort att jag kunnat åka och träna på morgonen lite senare än vanligt eventuellt att jag kunnat vara där längre tid på morgonen och skippat kvällsträningen.




På söndag morgon testade jag att springa för första gången i år och sprang då 7.52 km på 34.28 minuter. Det kändes ganska lätt så testade att springs 1 mil på löpband innan jobbet i går och sprang detta på 46 min efter en timmes styrketräning. Blev väldigt sugen på att springa milen i år så får se om man kanske testar det. Har som sagt aldrig tidigare tyckt att det varit kul att springa, men nu känns det helt plötsligt som att det skulle vara en kul grej att göra. Hur jag än gör så kommer nog försöka springa 1-2 gånger i veckan framöver.




Blir som de flesta har märkt en hel del träning vilket är så härligt. Kroppen mår så bra att röra på sig. Jag märker resultat varje dag vilket får mig mer motiverad. Jag tränar olika muskelgrupper hela tiden vilket gör att jag orkar träna så mycket. Varierar styrketräning på gymmet med olika gruppträningar, simning och nu löpning. Har aldrig tidigare varit så här tränad, haft sån energi och aldrig tidigare varit mer motiverad att träna.

Igår fyllde älsklingen 30 år så det blir att fira henne lite extra i veckan. Blev inte den 30årsdag utomlands som vi pratat om, men det får vi skjuta upp tills hon blir bättre och klarar av att resa. :) Viktigaste är ju att hon blir bra igen efter operationen. :)




GLAD PÅSK PÅ ER ALLA

Full fart hela tiden

Dagarna har varit mer än fulla på sista tiden, men livspusslet har trots det gått ihop. 
Största förändringen här hemma är att min fru har varit dålig. Hon låg inne två veckor på sjukhus, har nu opererat sig och är hemma och rehabiliterar sig. Skönt att hon blir bättre och bättre för varje dag som går. 
 
 
När man är själv märker man hur mycket man faktiskt delar på när man är två. Tjejerna har träningar nästan alla dagar i veckan. Det är brottning, innebandy och basket som de tränat. Nu har innebandyn slutat, men då började fotbollen idag. Så jag har det jag gör med att se till att de kommer till alla träningar. Men jag tycker att det är kul och jag vill att de ska få hålla på med de sporter som de tycker om. 
 

Nu när älsklingen är hemma igen kan hon stödja tjejerna i deras läxor och se till att de blir gjorda. Skönt med att slippa tänka så mycket på det. :) Hon är väldigt nöjd med att kunna hjälpa till med detta då hon är väldigt uttråkad av att vara hemma hela dagarna. Tjejerna fixar även att gå till skolan själv och hem efteråt vilket underlättar vardagen en del. 
 
 
Min träning går framåt. Jag känner hur jag blir starkare och starkare för varje dag som går. Jag ser även resultat på magen och mina muskler på armarna. Man blir väldigt motiverad av detta. Jag känner mig mycket piggare på dagarna numera, det är så skönt att ha fått in träningen som en vana. Det är både vanlig gymträning där jag följer ett program som jag gjort tillsammans med en instruktör. Sen tränar jag även gruppass. Vilket är väldigt kul har testat på lite av varje t.ex. Core, Reshape, Power kick and Box, Spinning och Tabata. De dagar som jag vilar vill jag helst bara träna på också. Har så mycket energi just nu. Vissa dagar blir det att träna på morgonen och andra dagar passar jag på att träna då tjejerna är på sina träningar. Allt går bara man vill! 
 
 
Tillsats vill jag bara klargöra för alla att jag inte tränar för att bli mindre och gå ner i vikt utan jag tränar för att må bättre och för att bygga muskler. 

RSS 2.0