Magbilder 15 veckor efter bukplastiken

Nu var det ett tag sen jag la upp några magbilder så här kommer några. Har hunnit gå ca 15 veckor sen operationen nu. Känns verkligen som att tiden går väldigt fort. Slutade använda koretten när vi åkte utomlands. Då hade jag använt den i 12 veckor. Känns väldigt skönt att slippa ha den. Nu är det bara att tejpa ärren till maj nästa år. Ska bli skönt att slippa det nästa sommar när man solar för det har blivit rätt rolig solbränna i sommar. Men det syns ju i alla fall att man fått lite färg speciellt kring naveln. :D
 







Kommit igång ordentligt med träningen

Det känns så skönt att ha kommit igång med träingen ordentligt. Har blivit ett par fotbollsmatcher, men jag har även kommit igång med att träna på gymet samt att jag gjort endel magövningar här hemma på sista tiden. Så jag kommer börja blogga lite mer om detta igen.
 
 

Vår resa till Aqua Fantasy i Turkiet

Nu var det längesen jag uppdaterade här. Det har varit fullt upp ett bra tag. Men nu tänkte jag ta tag i bloggandet igen.
 
Den 10 augusti påbörjade jag och min familj vår efterlängtade semester. Resan började med en tågresa mellan Luleå-Stockholm. Tjejerna har aldrig åkt tåg tidigare och önskade att vi skulle åka tåg en väg till Stockholm så det blev det. Efter en tågresa på 16 timmar anlände vi äntligen till Stockholm. Där vi tog det lugnt i en dag innan vi begav oss till Turkiet där vi spenderade två underbara veckor mellan den 12-26 augusti.
 
Klockan 09.30 lyfte planet mot Turkiet. Klockan 16.30 var vi framme på Aqua Fantasy i Kusadasi. Vi solade och badade större delen av semestern. Det var underhållning varje kväll bestående av shower av olika slag och beachpartyn. Entertainmentteamet på hotellet höll i aktiviteter och tävlingar runt hotellområdet under dagtid. Vi var även en del i hotellets stora vattenpark och det blev en hel del åkande i de många olika rutschkanorna som fanns. Mycket god mat och dryck har det blivit. Det har även blivit en del shoppande. Vi var upp till Kusadasi 3 gånger så det blev en del inköp. :P Det var väldigt varmt och skönt temperaturen under dagen låg mellan 35-40 grader och på kvällen mellan 27-31 grader. Det var verkligen inte helt fel. :D
 
Nedan kommer lite bilder från resan. Ni som är vän med mig på facebook kan kika på fler bilder där (355 st närmare bestämt)
 






































RSS 2.0