Fixande på hemmafronten

Förutom träning idag har det blivit lite fixande här hemma med resterande familj. Vi har tagit fram utemöblerna, tvättat av dem och oljat in dem. Vi har städat upp lite här hemma och sålt bort lite saker. Sen har vi fixat med cyklar och plåstrat om Novas första skrapsår för i år. Det är ett tydligt sommartecken när knäna börjar bli trasiga på tjejerna. De har spenderat större delen av dagen utomhus med andra barn från gården. Knappt man får dem att komma in såna här dagar. Jag har lyckades ligga och sola lite under dagen med, känns som att jag behöver få en grund innan vi åker till Egypten.
 
Nu är det sovdags här. Gonatt på er alla!
 

En dag i träningens tecken

Idag vart det gymmet direkt på morgon där jag körde ett nytt program.

Knäböj 4*8
Bänkpress 4*8
Good mornings 3*8
Skivstångsrodd 3*8
Chins 2*8
Hantelpress för axlarna 2*8
Vadpress 3*12
Chrunches med vikt 3*12
 


Detta program kändes ganska bra och jag märker att kroppen blir bara starkare och starkare speciellt magen, men det är ju magen jag vill ha tränad ;-D

Sen på kvällen så körde jag några magövningar med avslut Mike Chang's Six Pack Shortcuts som jag har länkat till tidigare alla övningar inklusive 5 minuterna kändes så lätta så nu måste jag hitta nått som är ännu jobbigare :-) Här har ni en liten bild ;-)
 
 
 

Löpning

 

Då har man varit och sprungit några kilometer som var lite tungt men ändå en lättnad att börja:-) senare idag blir det ett gympass efter det kommer mer bilder och jag skriver lite mer.

 


Alf leila wa leila

Om ett par veckor bär det av till detta underbara ställe. Vi längtar. :D
 
 

Jag lever... :D

Nu var det länge sen jag uppdaterade.. dags att skärpa sig. :)
 
Har hänt en del... blivit massa träning. Allt möjligt, innebandy, fotboll, gym, promenader, cykling och olika övningar här hemma. Snart känner jag att det är dags att börja springa utomhus.
 
Idag har jag varit och tränat fotboll med min äldsta dotter. Är tränare i hennes lag. Det känns kul. Förra sommaren kunde jag ju inte bidra speciellt mycket i träningsrollen då jag var sjukskriven. Men i år blir det annorlunda. Nova ska också börja spela fotboll i år. Så hon har längtat. Imorgon är det "bilda lag möte" så sen får vi se när det drar igång.
 
Sen var vi upp en sväng på HM och provade lite kläder. Alltid kul med lite nytt. Alla i familjen hittade sig något. Detta var mina inköp.
 
 
 
 

RSS 2.0