Fotbollmatch och träning...

Det har varit mycket fotboll på sista tiden. I helgen var det ju Luleå Spelen med Wilma. Jag tränade hennes lag och det hela slutade med två vinster och två förluster. Ett helt okej resultat speciellt med tanke på att det var Wilmas första cup någonsin.
 
 
Sen i måndags var vi ute och tränade fotboll på fotbollsplanen här nedanför oss. Nova hade varit så himla sugen på att få vara med och träna/spela fotboll under helgen som gått så lovade henne att vi skulle spela lite. Det var supekul att vara ute hela familjen och sparka lite boll.
 
 
I tisdags åkte vi till Kalix en sväng och där borta har vi träffat min frus familj. Hennes bror och tjej var på besök från Kalmar. Superkul, men blev allt för kort tid tillsammans igen. Idag tog vi en promenad till slalombacken i Kalix och promenerade upp och ner för den. Tjejerna var superduktiga, Nova sprang nästan upp och ner hela vägen.
 
Idag har jag spelat min allra första fotbollsmatch efter operationen. Det kändes skitbra. Lite segt i benen bara.
 
Skönt att få spela lite fotboll med grabbarna
 
Wilma hejade på sin pappa

Och Nova med :D
 

Lulespelen och myskväll

Idag har vi spenderat dagen på fotbollsplanen i Gammelstad. Wilma har spelat fotboll och jag har tränat laget. Första matchen vann vi med 5-2 och Wilma gjorde 2 mål. Andra matchen blev tyvärr en förlust med 4-1. Imorgon är det två matcher till. Är kul att få Wilma får vara med en sin först fotbollscup.
 
Wilma spelar fotboll
 
Wilma just innan hon gör sitt andra mål
 
Har även hunnit vara upp en sväng på stan mellan matcherna och tjejerna fick gå lite på Barnkalaset.
 
Sen har Julia, Robin och Malin varit förbi en sväng i kväll. De är på LK nu men dyker upp i natt någon gång igen. :D
 
Nu blir det myskväll med älsklingen. En drink, ett glas vin och lite mums mums... och en film D Det blir bra det :D Hoppas alla har en trevlig lördagkväll där ute.
 
SKÅL

Luleåkalaset med tjejerna

Blev att vi åkte upp en sväng på Luleå Kalaset i kväll för att se på Ulrik Munter. Tjejerna tycke att det var väldigt kul.
 
 
 
 
 

Lite egobilder på min nya frisyr

Har ju helt glömt bort att lägga upp bilder på min nya frisyr från förra veckan. Så här kommer några ego bilder från idag. Blev inte speciellt nöjd med dem. Ser lite ledsen ut på dem men orkar inte ta nå nya.
 


 
Idag har jag köpt nytt hårvax... har använt detta tidigare sen har jag provat andra märken, men detta är helt klart det bästa som jag använt mig av så skönt att ha införskaffat det på nytt.

 
Ikväll blir det nog en sväng på Luleå Kalaset med mina tjejer, de är sugna på att se Ulrik Munter spela. Dock så regnade det och åskade det väldigt mycket nyss. Hoppas på betydligt bättre väder i kväll.
 

RSS 2.0