Fotboll i Hemmingsmark

Igår var vi på fotbollscup i Hemmingsmark utanför Piteå. Var en kul dag tillsammans,med en massa matcher. Wilma gjorde ett supersnyggt mål vilket värmde i pappa hjärtat. Kände mig väldigt stolt. På torsdag är det match igen och sen blir det uppehåll med fotboll i ett par veckor.

 

Skolavslutning

Tjejerna hade skolavslutning i går. Wilma slutade 3:an och Nova slutade förskoleklass. Deras mormor och morfar var och såg på deras avslutning och efteråt hade de lite mys på stan och avslutade sedan med lite smörgåstårta. Tjejerna hade en superbra dag.
 

Magen

Var ju ett tag sen jag la upp någon magbild. Den 22 maj förra året gjorde jag min operation och dessa bilder är taget 22 maj i år. Ett år efter operationen. Har bara inte haft tid att lägga upp dem.
 



Mycket fotboll på sista tiden

Det har varit mycket fotboll de senaste veckorna. Både för Wilma, Nova samt ett par gånger för egen del. Det är kul att dela detta intresse med mina tjejer. Nova njuter av att ha börjat träna fotboll. Hon har verkligen längtat efter det. Här kommer några bilder på henne när hon tränar lite.









 
 
Imorgon blir det fotbollscup för Wilma hela dagen. Här kommer det några bilder från tidigare matcher.












Samlad bild från dommarcupen
 
Avslutningsvis lite bilder på mig själv då. Saknar att ha ett lag att spela fotboll med, men det är kul att vara engagerad inom fotbollen på annat sätt i alla fall.
 




Det var lite fotbollsbilder från oss :D
 

RSS 2.0