Magbild 10 veckor efter bukplastiken

Nu har det gått hela 10 veckor sen jag gjorde min buksplastik. Jag har fuskat en del med korsetten under dagtid när det varit lite varmare och jobbat lite på min solbränna. Man ser skillnad där ärren är mot där jag solat. :D Svullnaden känns mindre och mindre. Nu är det inte länge kvar innan jag kommer sluta med korsetten helt. Nästa vecka blir sista veckan jag har den. Ska bli så skönt att slippa den.
 
 

SEMESTER

Nu är den äntligen här. Min semester! Så underbart! Jag och mina tjejer kommmer att ha det så bra. Fyra långa veckor som jag ska njuta. Börjar redan i kväll med god mat och dryck i sällskap med min älskade fru. I morgon ska vi hämta hem våra tjejer som varit på semester hos mormor och morfar denna vecka då jag och Jenny jobbat.

 
 

Magbilder 9 veckor efter bukplastiken

Nu kommer magbilderna som egentligen skulle ha kommit redan igår.
 

Magen 9 veckor efter operationen


Som ni ser är jag inte alls speciellt svullen nå mera.



Naveln har läkt väldigt fint!

En effektiv dag

 
Jag och Jenny har precis kommit hem från bilbingo i Antnäs. Var väldigt nära 10 000 kr, men det blev inga pengar denna gång heller.
 
Idag har jag cyklat ca 2 mil och promenerat nästan 7 km. Har även hunnit med mina 5 minuters magträning. Så nu börjar jag komma igång igen.
 
Jag har även hunnit med att klippa mig idag. Är jätte nöjd! Ska försöka ta en bild i morgon. Kom nyss på att det är ju måndag och då brukar jag bjuda på magbilder, men jag är för trött för det så det får bli i morgon istället. 
 
Nu blir det sängen. Gonatt på er alla.

Magträningen påbörjad igen

Nu har jag påbörjat att träna magen igen. Gick bra och det känns så skönt att komma igång med det igen. Idag var första dagen som jag körde 5 minuters magträning. Ska köra det varje dag nu i ett par veckor och se om det ger resultat. Är denna träning som jag kör. (kolla videoklippet)
 
 
 

Mysdag med mina tjejer

Har haft en helt underbar dag tillsammans med mina tjejer idag. Vi började dagen med att åka till Arons och bada.
 
 
 
Vi blev kvar där ett par timmar, även fast det inte var det varmaste vädret vad det väldigt kul. Tjejerna hade lätt kunnat bada hela dagen. Efter det åkte vi och handlade lite med min mamma och sen åt vi lunch innan vi tog fram fiskesakerna och åkte till Lulsundet och fiskade lite.
 
 
Det var kul, tjejerna tyckte om att fiska även om det som nappade var väldigt litet. Men det är mer hela grejen med att fiska som är kul för tjejerna inte alltid att man ska få en stor fisk. Efter vi fiskat ett tag åkte vi till en lekpark i närheten och flickorna fick leka av sig lite.
 


 
Sen tog vi bilen till Kvantum och inväntade att Jenny skulle sluta jobba. När vi väntade passade vi på att njuta av en mjukglass. Sen blev det att handla lite för fredagsmys... :-)
 

Lekt spindelmannen... :D

Dagens ros går till vår garagegranne som var snäll och låste upp sitt garage för mig efter att jag i alla hast stängt igen garageporten med hemmanycklarna kvar inne i bilen!!! Trodde först att jag skulle behöva ringa Lulebos jourtelefon och be dem komma ut och öppna då ingen av oss hade några hemmanycklar. Men vår garagegranne var i närheten och han låste upp sitt garage och jag klättrade över stängslet mellan garagen. Bilden visar hålet jag tog mig igenom. Klassas det som allmän träning 8 veckor efter operationen? Lyckades riva upp ett litet sår på armen men annars gick det snabbt och smidigt.
 

Ajajaj... :/

Dagen har bestått av jobb. Har varit en av sommarens varmare dagar och jag har befunnit mig utomhus större delen av dagen. Resultatet av det är att jag numera liknar en kokt kräfta på vissa delar av kroppen. Speciellt på armarna, ansiktet och benen. Det känns en del kan jag säga. :P
 

Magbilder 8 veckor efter bukplastiken

 
Idag har det gått 8 veckor sen operationen. Har i vanlig ordning tagit bilder på magen. Svullnaden är mycket bättre även om den idag är lite mer svullen än den varit den senaste veckan. Men orsaken är förmodligen att jag jobbat idag.
 
Något som jag verkligen saknat under dessa 8 veckor är att kunna ta ett bad i badkaret här hemma och gå ner i varv. Brukade göra det minst en gång om dagen innan operationen. Idag blev det av, jag badade för första gången sen operationen. Kändes såååååååå skönt och sååååå otroligt bra. :D
 
Flickorna har varit på fritids och förskolan idag. Wilma tyckte att det var tråkigt när det knappt var några barn där. Hon sover hos min mamma idag och blir hemma med henne i morgon. Nova tyckte däremot att det var super roligt och vill tillbaka i morgon.
 

Ett ufo på himlen :D

Helgen har gått väldigt fort, för fort! I morgon börjar jobbet igen. Arbetar i två veckor och sen går jag på semester i 4 veckor. Längtar redan. :D

Idag har vi solat, oljat in utemöblena, tvättat, handlat och städat upp lite här hemma. Igår var vi upp på stan en sväng och shoppade lite. Jag hittade inget denna gång men tjejerna gjorde det.
 
Ikväll när jag var ute och gick såg jag en luftballong flyga över Porsön. Det var faktiskt första gången som jag såg en luftballong. Kändes som att den var helt felplacerad. :P
 
 

Fotbollsträning

 
Jag har precis kommit hem från min första fotbollsträning sen operationen. Var kul att träna igen med alla, men jag kände att jag var rädd för att ge allt. Rädd för att hoppa upp och nicka, rädd för att gå in i dueller eller att någon skulle stöta eller skuta en boll på magen. Innan träningen tejpade jag ett extra lager över ärren och sen så hade jag dubbla korsetter också. Magen höll och jag överlevde träningen. :P

Bilder vecka för vecka

Idag har jag städat upp lägenheten och varit med mina tjejer. Tänkte dela med mig av bilder på min mage hur den har förändrats vecka för vecka. Tycker själv att jag ser en stor skillnad. Vad tycker ni?
 
 
 (Ursäkta för olika storlek på texten. Blev något fel och har ingen orka att fixa det nu... :P )

Bilder på magen 7 veckor efter operationen

Idag har det varit en varm dag. Jag har solat och varit med mina älskade döttrar hela dagen. Nu har det gått 7 veckor sen operationen den 22 maj. Jag tycker att jag varje vecka ser skillnad på hur magen och ärret drar ihop sig och blir finare och finare. Svullnaden har börjat ge med sig ordentligt.
 

 

En bild från förr...

Hittade igen en gammal bild på mig från sommaren 2009 när jag var till Turkiet för första gången med jobbet. Ganska stor skillnad måste jag säga.
 
 
Magen blir bara bättre och bättre. Svullnaden blir mindre och mindre. Det känns så bra. Det kommer nya magbilder i morgon.:) Är jätte sugen på att träna fotboll nu, jag får se hur länge jag orkar med att låta blir. Idag har vi grillat. Blev riktigt gott...
 
 

En helt vanlig dag...

Tycker verkligen inte om detta väder. Tung luft, kvavt och varmt det skulle verkligen behöva åska loss. Idag var vi upp på stan en sväng och det kändes som att resten av Luleå hade samma planer som oss. Jag köpte mig en vit t-shirt så nu tror jag att jag har allt inför den kommande resan. MIn fru hittade även en bikini så lite fynd lyckades vi med idag. Vi har även varit en sväng förbi min mamma och hälsat på och träffat min storasyster en sväng. Känns som det varit en seg dag.

Nya kläder

Idag kom Novas pass och även de nya kläderna som vi beställt. Alla tjejerna blev väldigt glada över sina nya kläder och så även jag som är väldigt nöjd med mina inköp.Ett par nya jeansshorts, en lila skjorta och ett par vita linnebyxor. Så bjuder på en del egobilder med mina nya kläder... :D
 
Mina nya shorts...VÄLDIGT nöjd med dem!
 
...
Ombyte till nya kläder

Älsklingen tar en närbild på mig...
Hon lyckades verkligen fånga min ögonfärg på denna bild. :)
 
 
En bild framifrån
 
 och till sist en bild från sidan
 

Jobbar på solbrännan...

Idag har vi solat och njutit av det vackra vädret. Sååå skönt att det äntligen blivit sommar här. Jag och Wilma har även hämtat våra pass idag som vi var upp och gjorde i måndags. Det gick väldigt fort. Novas hade inte kommit idag och hon var väldigt besviken över detta. Men det kommer nog i morgon. Jag har faktiskt fått riktigt mycket färg på magen nu. Kommer nog vara riktigt brun innan denna sommar är slut. :D
 
 
 
 

Då kör jag igång igen...

 
Idag har jag testat att träna lite fotboll. Det kändes skit bra! Jag kan knappt vänta tills jag får träna med killarna igen och spela match. Blir i början av augusti. :D
 
Annars har jag solat idag. Vi har även kastat pil, myst med familjen, varit och handlat lite och i övrigt tagit det ganska lugnt. I kväll blir det film igen. Varit mycket sånt nu på sista tiden. Denna gång blir det Prime Time.

Långpromenad

Idag har jag och frun varit på en långpromenad på 7.27 km det hela tog 63 min. Var superskönt att ta en sväng runt sjön. Däremot fick vi gå lite omvägar då delar av gågatan runt skön var avspärrad pga. vägarbete. Nu har det ju gått 6 veckor sen operationen och jag känner att jag vågade mig på en längre promenad. Det som var lite värre var dock att jag gick ner 1 kg på den svängen och jag är ju nöjd med min vikt. Jag vill inte bli smalare. Men vill ju gärna fortsätta med att promenera.
 
Annars har det blivit en hel del solande i dag. Känns så skönt att få vara hemma hela familjen. Jag kom på att jag var sugen på hamburgare idag. Så jag gjorde egna hamburgare på köttfärs, kyckling, chilisås, salt, mixpeppar och vitlök.Sen bakade jag även egna hamburgarbröd. Blev sjukt gott måste jag säga. *mums*

Bilder på magen 6 veckor efter operationen

Nu har det gått 6 veckor sen operationen. Känns skönt nu att fått ta det lugnt ett tag. Märker på kroppen att den mår bättre. Svullnaden är mycket mindre. Här kommer bilder på magen.



Svartvit bild på magen. Ärren syns bättre då.


Magen stående. Märks att svullnaden blivit mindre.


Naveln. Ärret blir finare och finare för varje vecka.

Bild på magen från sidan. Svullnaden mycket mindre.
 
 Jag ligger i soffan :D

RSS 2.0