Bukplastik

Idag har jag varit till Sunderbyn sjukhus för konsultation om min lösa hud på magen. Trodde att chansen skulle var minimal att få bukplastik genom landstinget. Men jag hade helt fel! Det var en läkare och två AT- läkare närvarande på undersökningen som tittade. Jag kommer att få genomgå en stor bukplastik som innebär även en flytt av naveln. Det trodde jag aldrig i morse. Men jag är otroligt glad över detta. När det blir återstår väl att se, förmodligen kommer jag få genomgå denna operation innan sommaren sa de, så nu inväntar jag en operationstid. Vill ni veta nå mera är det bara att fråga...

En trevlig helg med familjen

Förra helgen var mysig. Jag hade sportlov med tjejerna torsdag och fredag. Då passade vi på att åka upp på stan och åka i Grodan. Det var kul, men väldigt blött.


 

 

På torsdagen köpte vi även en liten bebis sköldpadda som fick namnet Ninja.


På lördagen åkte hela familjen upp på Ormberget och åkte längdskidor. Vi åkte ett spår på 3,3 km. Vilket var en ganska lagom sträcka för Nova.


På söndagen var vi ute på isen inne i stan. Flickorna åkte skridskor, medan jag och frugan myste i det fina vädret. På söndag kväll åkte vi till Arkus hallen där Nova hade brottningsträning.



En helg full med trevligheter...


Jag och min älskling

 

 


RSS 2.0